Co i jak jeść, aby mieć energię?

28 maja w godz. 11.30 - 14.30

Wrocław, ul. Bartla 7a/2

Co zyskasz uczestnicząc w warsztacie?

  • Proste zasady ajurwedyjskie dotyczące jedzenia – niekorzystne połączenia oraz właściwości produktów
  • Poznasz sposoby na zadbanie o swój ogień trawienny i usprawnienie trawienia
  • Dowiesz się jak samodzielnie zarządzać swoim jadłospisem w zależności od tego w jaka jest pora roku oraz w jakim momencie życia jesteś
  • Zobaczysz jaki jest związek odżywiania z poziomem energii oraz stanem emocjonalnym
  • Przepis na pyszną i lekką zupę, którą ugotujemy wspólnie na warsztacie

Inwestycja

146 zł

w cenie: kawa, herbata, miska zupy ugotowanej podczas warsztatu oraz materiały

Na warsztat obowiązuje limit 8 miejsc.

Kto prowadzi warsztat?

Beata Szklanny

– psycholożka holistyczna czerpiąca z mądrości Psychologii, Ajurwedy oraz Medycyny Energetycznej.

Wspieram w budowaniu Spokoju oraz zarządzaniu swoją Energią.

  • Posiadam kompetencje do wprowadzenia Cię w świat Ajurwedy. Ukończyłam dwa stopnie kursu konsultanta ajurwedyjskiego w Agni Ajurweda & Shivani Ajurveda (1,5 roku nauki).

 

Wspieram Twoje ciało w regeneracji i zdrowieniu poprzez regulowanie rytmu dobowego, sezonowego, zarządzanie żywiołami, pracę z emocjami oraz przekazywanie uzdrawiającej energii Reiki.

Hakuję umysł, abyś z łatwością podążała ścieżką serca. Pomagam zrozumieć jak działa umysł, oczyścić go z nie wspierających myśli i przekonań, a następnie uczę jego obsługi.

KONTAKT

Masz pytanie?

Skontaktuj się ze mną mailowo kontakt@beataszklanny.pl